Com desitgeu accedir-hi?

Certificat digital

 

Permet accedir a la SEU utilitzant certificats digitals. Caldrà utilitzar aquest nivell d'accés per emplenar les tramitacions que demanen un nivell d'accés amb certificació

 

Usuari genèric d'universitat (personal universitari i alumnat)

Permet accedir a la SEU utilitzant el nom i la contrasenya de l'usuari de la Universitat

Usuari de la SEU

Recuperar contrasenya
Sol·licita accés
  • Certificat digital emès per una autoritat de certificació reconeguda en la plataforma @firma del Ministeri de la Presidència. Aquesta plataforma admet certificats digitals reconeguts segons l'estàndard ITU-T X.509 v3, emesos per prestadors de serveis de certificació múltiples.
  • Usuari i contrasenya que identifica els membres de la Universitat de València (estudiants, PDI i PAS) en tots els serveis web.
  • Usuari registrat en la SEU. Necessari si no es pot accedir per algun dels mètodes anteriors
Seleccioneu el mètode d'accés amb el qual desitgeu entrar en la SEU.


Com a regla general, les incidències o dubtes enviats a través del formulari disponible des de l'àrea d'Atenció a l'Usuari (Incidències tècniques i dubtes d'ENTREU i els seus tràmits) tindran prioritat sobre aquelles rebudes a través del correu electrònic. És possible reportar també incidències o dubtes sobre la Seu per correu electrònic (entreu@uv.es), però aquesta via només ha d'utilitzar-se si la plataforma ENTREU no funciona.