Llista de novetats

Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Servei d'Informàtica

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 13/12/17

  Consells per a un ús segur del correu electrònic

  En un correu maliciós tant el remitent com l'assumpte, el cos, els adjunts o els enllaços que conté, poden estar dissenyats per enganyar-nos. Per això és important, estar atents a ells, utilitzar el sentit comú i analitzar-los de forma crítica per evitar caure en el seu parany.

  [Llegir més]

 • 07/11/17

  GDH i GDI ara amb SSO

  A partir del dia 8 de novembre de 2017 i des de les 13:00 hores en accedir a l'aplicació de Gestió de la Docència Impartida (GDI) i Gestió de la Dedicació Horaria (GDH), observarà que s'ha integrat amb el sistema d'identificació única de la UV. Una vegada realitzada la validació no cal tornar a introduir les seues credencials en qualsevol de les aplicacions de La Meua UV (portal.uv.es). Per motius de seguretat recorde tancar la sessió una vegada finalitzat l'ús d'aquestes aplicacions.

 • 31/10/17

  La UV encapçala el nivell de compliment de la implantació del ENS de totes les universitats espanyoles

  La Universitat de València està immersa des de fa uns anys, en la implantació de l'Esquema Nacional de Seguretat (d'obligat compliment per totes les administracions públiques). Una de les mesures de l'ENS, establida en el seu art. 35, és l'obligació d'avaluar regularment l'estat de la seguretat dels sistemes de les tecnologies de la informació i la necessitat d'establir un sistema de mesurament de compliment.

  [Llegir més]

 • 20/10/17

  SOLUCIONAT PROBLEMA MAIL iOS 11

  Hem procedit a solucionar un problema d'accés a diferents bústies del correu de la Universitat de València, en usar el ‘inbox’ de MAIL per a iOS 11.0.3. Les accions de copiar-moure-esborrar missatges entre diferentes musties ja funciona correctament.

  [Llegir més]

 • 25/09/17

  PPTP desactivat per a VPN

  Des de dilluns 25 de setembre ja NO ESTÀ disponible l'accés al servei VPN mitjançant el protocol PPTP. Aquest protocol (PPTP) és insegur i un atacant podria obtenir la clau de la sessió de forma transparent. Ací es troben documentades les vulnerabilitats de PPTP: http://links.uv.es/siuv/nopptp

  [Llegir més]

 • 09/06/17

  RICARD MARTÍNEZ, GUARDONAT PER LA APEP

  L’Asociació Profesional Espanyola de Privacitat ha atorgat el seu premi anual a la Trajectòria Acadèmica a Ricard Martínez, director de la Càtedra de Privadesa i Transformació Digital de la Universitat de València, i tècnic de control de bases de dades en aquesta institució. L’associació concedeix aquest premi anualment amb motiu de la celebració del Congrés Nacional de Privadesa.

  [Llegir més]

 • 30/05/17

  APPLE RETIRA DESCOMPTES 'APPLE ON CAMPUS'

  Des del passat 16 de maig Apple ha retirat el programa de descomptes "Apple on Campus" redirigint les compres amb descompte educatiu a través de les seues tendes, distribuïdors d'educació i el portal anglés UNiDAYS. Així doncs hem procedit a retirar els accessos des de la web de software.uv.es a aquest programa.

 • 23/05/17

  RECONFIGURACIÓ DE LES TRONCALS DE LA XARXA ENTRE CAMPUS UV

  L'Àrea de xarxes i comunicacions del nostre servei, va acabar la setmana passada la reconfiguració de les connexions troncals entre campus a la xarxa de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • 12/05/17

  IMPORTANT ONADA DE RANSONWARE.

  Recursos afectats: Microsoft Windows Vestisca SP2 Windows Server 2008 SP2 and R2 SP1 Windows 7 Windows 8.1 Windows RT 8.1 Windows Server 2012 and R2 Windows 10 Windows Server 2016

  [Llegir més]

 • 08/05/17

  ACTUALITZACIÓ MATLAB R2017a

  S'ha procedit a actualitzar totes les imatges d'instal·lació de la R2017a de Matlab amb les últimes disponibles en la web del fabricant que solucionen alguns problemes d'instal·lació de les anteriors.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies