• .
 • .

  Biblioteca de la Facultat

 • .

  Facultat de Psicologia

 • .

Defenses Treball Fi de Grau Convocatòria Desembre

11/12/17

Del 20 al 22 es procedirà amb les defenses de Treball Fi de Grau en Logopèdia i en Psicologia pertanyents al període de Desembre.

Sessió formativa TFG-Pràctiques externes: privacitat i protecció de dades en l’àmbit de les professions de la salud

07/12/17

El dimarts 19 de desembre a les 12:30 en l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació tindrà lloc la sessió formativa sobre “Privadesa i protecció de dades en l'àmbit de les professions de la salut” a càrrec de Ricard Martínez, Director de la Càtedra Microsoft-Universitat de València de Privadesa i transformació digital.

[Llegir més]

  Premi a la qualitat lingüística en valencià de TFG

  01/12/17

  La resolució de la tercera edició de premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs fi de grau i de màster en valencià i anglès ha determinat premiar el treball de l'estudiant del Grau en Logopèdia Na Leonor Climent Calduch de títol “Factors de risc i de protecció en l’evolució dels xiquets amb trastorns del llenguatge: revisió sistemàtica”. El treball va tindre com a tutora la professora Amparo Ygual del Departament de Psicologia evolutiva i de l’educació de la Facultat de Psicologia.

  Dijous 23 de novembre: eleccions a Claustre, Junta de Centre i ADR

  20/10/17

  El 20 d’octubre la Degana convoca eleccions per a la renovació total de la Junta de Centre i l’ADR de la Facultat de Psicologia que tindran lloc el 23 de novembre de 2017. Igualment, el Consell de Govern té convocades per tal dia les eleccions per a la renovació total del Claustre.

  [Llegir més]

   Taula Redona. Psicologia i Discapacitat: eixides professionals

   18/10/17

   Per a commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, en el Saló d'Actes de la Facultat el divendres 1 de desembre de 9:30 a 11:00 se celebra la taula redona “Psicologia i discapacidad: eixides professionals”. La jornada està organitzada conjuntament per la Facultat de Psicologia, la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat de la Fundació General i la Clínica de Psicologia de la Fundació Lluis Alcanyís.

   [Llegir més]

   Taula Redona. Logopèdia i Discapacitat: eixides professionals

   15/10/17

   Per a commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, en el Saló d'Actes de la Facultat el divendres 1 de desembre de 12:00 a 13:30 se celebra la taula redona “Logopèdia i discapacitat: eixides professionals”. La jornada està organitzada conjuntament per la Facultat de Psicologia, la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat de la Fundació General i la Clínica de Psicologia de la Fundació Lluis Alcanyís.

   [Llegir més]

   Concurs “Vine, juga i aprèn. Instruments d'avaluació en psicologia”

   10/10/17

   Formant part del projecte d'Innovació educativa de centre vinculat a l'exposició “Tests psicològics a Espanya. 1920-1970” es desenvolupa des de la setmana del 20 de novembre el concurs “Vine, juga i aprèn. Instruments d'avaluació en psicologia”.

   [Llegir més]

    des. - gen.
    18 - 16

    Agenda mensual

    + esdeveniments

    Tallers de llengües i cultures - tardor de 2017

    Tallers de llengües i cultures - tardor de 2017

    Els objectius de cada taller són promoure el coneixement de la llengua i la cultura del taller, els valors del plurilingüisme i l'estatus del...

     
    Enquesta amb el mòbil

    Enquestes d'avaluació de la docència

    Els i les estudiants que cursen estudis de grau o de màster oficial poden avaluar, mitjançant qüestionaris en línia, l'activitat docent dels seus...

     
    Dr. Ramón Rico Muñoz

    Seminari “Theory Building” pel professor Ramon Rico

    El 19 Desembre a les 15 h en la sala de reunions M400 (nou edifici Facultat de Psicologia, 4ª planta) el Dr. Ramón Rico Muñoz, professor de la...

     

    + Vídeos

    Imatge de la portada del video;Facultat De Psicologia
    Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
    Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast

    Facultat De Psicologia

    La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies