Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València
Ajudes mobilitat predoctoral per a estades breus del FPI

Es convoquen ajudes a la mobilitat predoctoral per a realitzar estades breus en centres de I+D diferents als que s'estiga adscrit, destinades al Personal Investigador en Formació (FPI) de les convocatòries 2012, 2013 i 2014 i de convocatòries anteriors.

Les ajudes es podràn sol·licitar en altres centres de I+D, públics o privats, empreses a Espanya o a l'estranger, sempre que siga en localitat distinta on està realitzant-se l'activitat. La durada minima serà de dos mesos i màxima de quatre dins de l'any 2018. Les ajudes comprenén: allotjament i manutenció, viatje,  i la quantitat de la ajuda variarà segons la destinació.  Termini de presentació de sol·licitds des del 12 de setembre fins al 26 de setembre de 2017. Més informació ací.

Data d'actualització: 18 de setembre de 2017.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies