Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Dia de la Professió de les Telecomunicacions de iTelecos i del CNIPJ en l’ETSE-UV

  15/12/17

  Dia de la Professió de les Telecomunicacions de iTelecos i del CNIPJ en l’ETSE-UV

  Dimecres que ve 20 de Desembre se celebrarà el dia de la professió de les Telecomunicacions de iTelecos i del Cuerpo Nacional de Ingenieros Peritos Judiciales tecnológicos (CNIPJ)en el Saló de Graus “Joan Pelechano”, i explicarà presència del degà del COGITTCV, Javier Marquès Pons.

  [Llegir més]

 • III Jornada de IQ-Innovació del Màster en Enginyeria Química

  15/12/17

  III Jornada de IQ-Innovació del Màster en Enginyeria Química

  Data: Dimecres, 20 de desembre Hora: 11.00-13.00 Lloc: Sala 0.2.4. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria. Universitat de València

  [Llegir més]

 • Visita d’alumnat a la dessalinitzadora de Sagunt

  14/12/17

  Visita d’alumnat a la dessalinitzadora de Sagunt

  Alumnat de del Grau en Enginyeria Química i del Màster en Enginyeria Química, van visitar el passat 14 de desembre la planta la dessalinitzadora de Sagunt.

  [Llegir més]

 • Verificat el Grau en Ciència de Dades per la UV

  13/12/17

  Verificat el Grau en Ciència de Dades per la UV

  El Grau en Ciència de Dades ha sigut recentment verificat, per la qual cosa s'impartirà a partir del pròxim curs 2018-2019 en la ETSE-UV.

  [Llegir més]

 • La Universitat de València i IBM imparteixen el primer seminari a Espanya sobre computació quàntica

  13/12/17

  La Universitat de València i IBM imparteixen el primer seminari a Espanya sobre computació quàntica

  L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) imparteix, en col·laboració amb IBM, el curs ‘Introducció a la Computació Quàntica amb IBM Quàntum Experience’, una iniciativa pionera a Europa. Durant el curs, un especialista d’IBM exposa els conceptes bàsics i instruirà els alumnes en l’ús de les eines per a la creació de programes, que s’executaran sobre els processadors quàntics d’IBM.

  [Llegir més]

 • Visita Planta Residus UTE Los Hornillos

  12/12/17

  Visita Planta Residus UTE Los Hornillos

  El dia 12 de desembre alumnes de Ciències Ambientals, acompanyats per la professora del Departament d'Enginyeria Química, Marta Izquierdo, van visitar la Planta de Tractament i Valorització de Residus UTE Los Hornillos, Quart de Poblet.

 • Acte de Graduació de Titulats i Titulades a l'ETSE-UV curs 2016-2017

  11/12/17

  Acte de Graduació de Titulats i Titulades a l'ETSE-UV curs 2016-2017

  El dia 14 de desembre (dijous) a les 18:00 hores, en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot (Carrer de José Carsí, 50), l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) celebrarà, com cada any des de la seua creació, l'Acte Acadèmic de Graduació de Titulats, i aquest any ha correspost als qui han obtingut el títol d’Enginyeria, Grau o Màsters al llarg del Curs Acadèmic 2016-2017.

  [Llegir més]

 • La Catedra Capgemini organitza un taller User eXperience a traves del sprint de disseny

  05/12/17

  La Càtedra Capgemini organitza un taller User eXperience a través del "sprint" de disseny

  En el marc del programa d'activitats que la Càtedra Capgemini de la Universitat de València duu a terme de forma regular, el pròxim dia 12 de desembre tindrà lloc en la ETSE una jornada dedicada a les tècniques avançades de programació.

  [Llegir més]

 • La Càtedra CAPGEMINI-Universitat de València organitza un taller denominat la

  04/12/17

  La Càtedra CAPGEMINI-Universitat de València organitza un taller denominat la "Píndola formativa de l'Aula Capgemini-UV" sobre proves de codi

  En el marc del programa d'activitats que la Càtedra CAPGEMINI de la Universitat de València du a terme de forma regular, el pròxim dia 5 de desembre tindrà lloc en la ETSE (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria) una jornada sobre “testing i integració contínua” en el desenvolupament del programari.

  [Llegir més]

 • Convocatòria eleccions a la Junta de Centre i ADR 2017

  22/11/17

  Eleccions a la Junta de Centre i ADR 2017 ETSE-UV

  Resultats Elecciones a Junta de Centre ETSE-UV i Claustre. Proclamació definitiva de resultats.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies